Noul preşedinte PC: "Guvernul Boc dă dovadă de lipsă de coerenţă în luarea deciziilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Constantin, noul preşedinte al PC
Daniel Constantin, noul preşedinte al PC

Susţinut de Dan Voiculescu, noul preşedinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat că principala greşeală a Guvernului Boc este de a promova politica Fondului Monetar Internaţional, de a disponibiliza, în loc să reducă taxele şi să încurajeze angajările, dând dovadă de "lipsă de coerenţă în luarea deciziilor".

Cât despre propria lui tactică, în calitate de preşedinte al PC, Constantin a declarat că principalul lui scop este obţinerea unui scor cât mai bun la alegerile locale din anul 2012.

"Tinereţea nu e principala calitatate a unui lider de partid, dar e un atu. Partidul Conservator s-a angajat să pornească pe un nou drum, al reconstrucţiei, şi să scoată un scor bun la alegerile locale din 2012. Probabil doi ani nu vom sta în Bucureşti, în birouri călduţe, ci vom sta alături de oameni, să reconstruim partidul şi să selectăm cei mai buni oameni pentru alegerile din 2012", a declarat Constantin, la postul de televiziune Antena 3.

De asemenea, cel mai tânăr preşedinte de partid din România îşi propune ca PC să fie perceput ca un partid apropiat de oameni, declarând că "nu putem veni cu iniţiative legislative în sprijinul oamenilor dacă nu le ascultăm dorinţele".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite