Antonescu: "În timp ce Orban şi Tăriceanu vorbeau micii nostre armate, eu vorbeam peste zid alegătorilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu, preşedintele reconfirmat al liberalilor, a adeclarat la Realitatea TV că la congresul partidului aştepta o reacţie, o linie directoare pentru PNL, din partea grupării Tăriceanu.

"Congresul asta nu a avut nimic de-a face cu domnul Ludovic Orban.  A reuşit , însă, domul Orban să îl paraziteze mediatic", a adăugat Crin Amtonescu.

Şeful liberalilor a precizat că dintr-un viitor guvern din umbră al opoziţiei ar putea face parte şi aomeni care nu ocupă funcţii de conducere în cadrul partidului, precum Mariana Câmpeanu sau Andrei Marga, pentru Muncă şi Educaţie.

Liderul liberalilor a precizat că îl va susţine cu "tot dragul" pe Theodor Meleşcanu pentru o funcţie la Curtea Constituţională, dacă se va pune problema.

Chiar din timpul Congresului partidului au circulat zvonuri că Theodor Meleşcanu s-ar putea retrage din partid, fiind interesat de un post de judecător la Curtea Constituţională. Meleşcanu a confirmat interesul pentru Curtea Constituţională, însă, a precizat că nu vrea să demisoneze din partid.

Crin Antonescu a precizat că este o diferenţă între foştii preşedinţi ai partidului, respectiv Radu Câmpeanu, Mircea Ionescu Quitus şi Călin Popescu Tăriceanu. Primii au drept de vor în Biroul Politic al partidului, Câlin Popescu Tăriceanu, nu.

"PNL îţi permite să îi lase deoparte pe Tăriceanu, Orban, Motreanu; Săftoiu", a declarat Antonescu.

"Cât timp domnul Tăriceanu şi domnul Orban vorbeau micii noastre armate, eu vorbeam peste zid alegătorilor", a explicat Antonescu diferenţa dintre stilul său de a înţelege exercitarea funcţiei de preşedinte aş partidului şi cel al lui Tăriceanu şi Orban.

Acesta a precizat că el nu vede exercitarea funcţiei de lider al partidului prin "a răspunde tuturor la telefon şi de a se asigura că e căldicel pentru membrii săi". "Nu mai contează atât de mult cât de mulţumit e Antonescu, cât de mulţumit este Orban, sau dacă lui Tăriceanu îi plac anumite lucruri", a adăugat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite