Comisia pentru recensământul populației se reuneşte pe 14 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a solicitat Institutului Naţional de Statistică (INS) să convoace pe 14 august, la ora 9.00, la sediul MAI,  reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011 (CCRPL 2011), se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit legii, în cadrul INS funcţionează secretariatul tehnic al CCRPL care efectuează lucrările de pregătire, organizare, prelucrare şi publicare a datelor recensământului, pe baza recomandărilor CCRPL.

Ministrul de Interne a declarat la Realitatea Tv că nu se va lua nicio decizie, ci doar se va prezenta o situaţie paralelă.

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor este compusă din reprezentanţi ai ministerelor.

Premierul Victor Ponta a anunţat, recent, că Guvernul a renunţat la efectuarea unui minirecensământ pentru reactualizarea listele electorale folosite la referendumul pentru demiterea preşedintelui. Cu toate acestea, Executivul  a elaborat un memorandum care se referă la „actualizarea listelor permanente", deşi CCR ceruse listele permanente folosite la referendumul din 29 iulie.

Dă click pentru a se mări!

Memorandum Guvern actualizarea listelor permanente Memorandum Guvern actualizarea listelor permanente - 2 Memorandum Guvern actualizarea listelor permanente - 3

Rămâneţi pe adevarul.ro pentru a vedea dovada, în scurt timp!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite