UPDATE Colegiul Director al PDL se reuneşte la Parlament. Liderii PDL s-au sfătuit înainte în biroul Robertei Anastase.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa Colegiului Director al PDL a început, duminică, cu o întârziere de jumătate de oră. În această şedinţă se va discuta strategia PDL privind anul electoral 2012.

UPDATE Cei mai importanţi membri ai PDL s-au întâlnit, înainte de şedinţă, în biroul Robertei Anastase.  În ceea ce priveşte demiterea preşedinţilor ANAF şi CNAS, Sorin Blejnar şi Lucian Duţă, de la şefia instituţiilor, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a infirmat zvonul, explicând că nu se pot schimba preşedinţi din cauza presiunii exercitată din exterior, ci doar dacă există probleme în acea zonă.

Printre personalităţile PDL care participă la şedinţa de la Palatul Parlamentului se numără preşedintele partidului Emil Boc, preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Roberta Anastase şi Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele PDL, Teodor Baconschi, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, dar şi europarlamentarul Cristian Preda.

Deşi Cristian Preda nu face parte din Colegiul Director al PDL el a fost invitat la şedinţă de preşedintele PDL , Emil Boc.

La şedinţa pentru discutarea strategiei electorale a PDL pentru 2012 se află şi liderii deputaţilor şi senatorilor PDL, Mircea Toader şi Cristian Rădulescu, Anca Boagiu, secretarul general al PDL Ioan Oltean, dar şi deputaţii Gheorghe Albu şi Daniel Buda.

Presa nu are acces la această şedinţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite