"Nu am chef de DNA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Obosit" de călătoria la Moscova, preşedintele Partidului Noua Generaţie, Gigi Becali, a chiulit de la întâlnirea cu procurorii anticorupţie Finanţatorul FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali,

"Obosit" de călătoria la Moscova, preşedintele Partidului Noua Generaţie, Gigi Becali, a chiulit de la întâlnirea cu procurorii anticorupţie

Finanţatorul FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, este convins că nu va păţi nimic după ce i-a sfidat încă o dată pe procurori.

"Am venit de dimineaţă de la Moscova şi mă simt cam obosit", a declarat Becali. Avocatul acestuia, Cătălin Dancu, ne-a explicat că, din punct de vedere procedural, clientul său nu riscă nimic dacă nu s-a prezentat la citaţia DNA, dar că procurorii pot să emită un mandat de aducere pe numele patronului Stelei.

Procurorii au redeschis ancheta cu privire la meciul Rapid - Gloria din 2006, când Becali a urmărit cu maşina autocarul ardelenilor în scopul de a le oferi bani jucătorilor bistriţeni pentru a-i încurca pe giuleşteni.

DNA susţine că finanţatorul Stelei i-ar fi oferit 1,7 milioane de euro lui Anton Doboş, dar şi unor jucători ai echipei "U" Cluj, pentru ca, în ultima etapă a Ligii I, clubul clujean să-i învingă pe rivalii de la CFR Cluj, astfel încât Steaua să devină campioană.

Chivu şi Contra, interdicţie la audieri

La DNA au fost audiaţi ieri, în calitate de martori, în dosarul transferurilor de fotbalişti, fostul dinamovist Cosmin Contra şi fostul acţionar al echipei roş-albe, Vladimir Cohn.

Contra a susţinut că transferul său de la Dinamo Bucureşti la Deportivo Alaves realizat în 1999, pentru 800.000 de euro, a fost unul corect.

Cosmin Contra şi Cristi Chivu nu vor fi lăsaţi să se prezinte la DNA în timpul cantonamentelor pe care tricolorii le vor efectua până la terminarea Campionatului European din luna iunie. Anunţul a fost făcut, ieri, de Victor Piţurcă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite