Cezar Preda: Ceea ce face USL acum este o calamitate mai mare decât seceta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

PDL îşi arată disponibilitatea pentru un parteneriat cu puterea în vederea depăşirii dificultăţilor de ordin economic. Declaraţia a fost făcută de prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, astăzi, într-o conferinţă de presă.

„Dacă principalul rol în această guvernare îl are puterea şi opoziţia are rolul ei, iar noi ne-am exprimat disponibilitatea până la urmă la un parteneriat cu puterea şi de a face ca lucrurile să nu se degradeze şi mai tare. Văd că puterea refuză şi se ambiţionează în ceea ce înseamnă adâncirea crizei politice, iar aceste costuri sunt uriaşe“, a precizat Cezar Preda.

Preda a mai spus că, numai în ultima lună, criza politică a determinat pierderi de peste 5 miliarde de euro, iar continuarea ei ar însemna rea-credinţă din partea puterii.

„Ceea ce face USL acum este o calamitate mai mare decât seceta, aşa cum se exprimau unii analişti. A continua o criză politică ce a adus în ultima lună pierderi de peste 5 miliarde de euro înseamnă nu numai disperare, ci înseamnă rea-credinţă faţă de ţara noastră. Am intrat într-un joc, rezultatul a fost cel care îl ştim cu toţii, aşteptăm decizia Curţii Constituţionale şi trebuie să ne apucăm să guvernăm România“, a precizat Preda.

Prim-vicepreşedintele PDL le-a transmis social-liberalilor să pună punct crizei politice şi să se apuce de guvernare, subliniind că PDL va susţine orice acţiune care va conduce la o bunăstare rapidă şi o reevaluare a ceea ce însemană situaţia economico-financiară a României. 

„Pentru că o greşeală făcută de putere nu îi afectează numai pe cei din opoziţie, ci afectează pe toţi cei 20 de milioane de locuitori“, a conchis Preda.

Citeşte şi:  Boc: Cine vorbeşte de al doilea referendum nu cunoaşte Constituţia

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite