Traian Băsescu: Trebuie să fii caraghios tare să convingi pe cineva că populaţia României se determină prin ciocănit la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băsescu e de părere că "trebuie să fii caraghios tare să convingi pe cineva că populația României se determină prin ciocănit la ușă" și a precizat că cei din USL au ajuns să penibilizeze România.

"Trebuie să fii caraghios tare să convingi pe cineva că populaţia României se determină prin ciocănit la uşă sau, cum spunea marele ministru de interne al României, al Guvernului României, nea Vasile care îi spune ce face vecinu', adică nişte oameni... Nu, nu îi etichetez", a declarat Băsescu, duminică, la sediul său de campanie.

"În loc să te uiţi în actele de stare civilă a autorităţilor române. Acolo vezi născuţi, vezi cei care au împlinit 18 ani, vezi decedaţi, vezi pe cei care nu mai au drepturi de la Ministerul Justiţiei sau de la tribunale. Se transmite conform legii la primării cei care au drepturile electorale suspendate, cei care sunt bolnavi de la Ministerul Sănătăţii, deci instituţiile dau lista electoratului şi volumul electoral pe care îl avem, numărul de electori şi nu ciocănitul la uşă", a mai spus el.

De asemenea, el a ținut să menționeze că presa internațională a râs de faptul că nu înțelegea "cine e nea Vasile ăsta" la care făcea referire ministrul de Interne.

"Oamenii ăştia au ajuns să penibilizeze România, pentru că am văzut imagini de care se râdea pe posturi străine, cum explica ministrul de interne că va ciocăni nea Vasile şi era tradus şi nu înţelegeau cine e nea Vasile ăsta, e vreun sistem automat de calcul? Era un râs dincolo de orice limită", a subliniat președintele suspendat.

Traian Băsescu i-a sfătuit "amical" pe cei din USL să se oprească.

"Ei au ajuns la punctul la care li se pare că nu mai pot da înapoi. Eu le recomand să dea înapoi. E o recomandare amicală, ca între politicieni. Le recomand să se oprească", a spus președintele suspendat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite