Boc, ameninţat cu bătaia şi de mama lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Guvernului face ce face şi enervează întreaga familie a noului lider social-democrat Victor Ponta. După ce acesta a declarat că doar Dan Nica a stăvilit pornirile sale violente faţă de Emil Boc la debarcarea PSD-ului de la guvernare, mama liderului social-democrat a declarat într-un interviu pentru inpolitics.ro că şi dumneaei a avut la un moment dat dorinţa de a-şi revărsa nervii pe ocupantul Palatului Victoria.

Despre ameninţarea cu bătaia a lui Ponta, Emil Boc a declarat că a considerat-o, mai degrabă, o figură de stil decât un gest real.

"Eu nu am cunoştinţă despre aşa ceva. Am considerat-o o figură de stil, nicidecum un gest real. (...) Eu nu am avut niciun episod de acest gen. Eu nu am avut niciodată un episod violent. Când am argumentat pe un ton mai violent... asta se întâmplă în orice situaţie", a declarat Emil Boc la un post de televiziune întrebat dacă ştie vreun moment în care Ponta ar fi vrut sa îl bată.

Şi mama social-democratului i-ar fi aplicat o corecţie primului ministru

Într-un interviu pentru inpolitics.ro, mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, a declarat că nu i-a atras atenţia fiului său când a declarat că a fost la un pas de a sări să-l bată pe Emil Boc.

"Pe Emil Boc l-aş fi bătut şi eu, dacă prindeam ocazia şi îmi spunea ce i-a spus lui", a declarat femeia pentru inpolitics.ro. în acelaşi interviu, aceasta a precizat că noul preşedinte al PSD-ului are tendinţa să se umfle în pene. "Eu vă spun, el cam are tendinţa asta, să se umfle în pene, dar are şi tăria să recunoască acest defect al lui, ceea ce e mare lucru. Când a ajuns şeful Corpului de Control al Guvernului, cu ani în urmă, o cam luase niţel razna, am avut de tras să îl aducem înapoi, cu picioarele pe pămînt, dar am făcut-o şi apoi râdea şi el de situaţie. Probabil aşa e cînd eşti foart tînăr şi ajungi în funcţii înalte”, a spus femeia, citată de site-ul inpolitics.ro.

Victor Ponta a afirmat recent că, în perioada în care social-democraţii au ieşit de la guvernare, a avut intenţia de a-l bate pe Emil Boc, însă a fost împiedicat de colegul său de Cabinet şi de partid, Dan Nica.

În replică, Emil Boc a declarat că Ponta este "un biet procuror comunist". "Un biet procuror comunist. Asta ştie să facă, asta a fost tot timpul", a spus Emil Boc, întrebat cum îi răspunde fostului ministru PSD pentru Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite