Urare către Blaga: "Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu', că ne ia dracu! "

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un primar PDL, prezent la întâlnirea de miercuri cu secretarul general al partidului, Vasile Blaga, i-a făcut acestuia, la plecare, în timp ce îi strângea mâna, o urare mai neobişnuită.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, s-a aflat, miercuri, în campanie în judeţul Hunedoara, iar întâlnirea cu membrii PDL s-a desfăşurat cu uşile închise, presa neavând acces la discuţii.

La ieşirea de la aceste discuţii, primarul comunei hunedorene Romos, Mircea Pătrânjan (PDL), i-a spus lui Blaga: "Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu', că ne ia dracu!". Remarca primarului a fost primită cu zâmbete de cei din jur, însă Vasile Blaga a replicat: "Nu-i voie! Nu-i voie! (...) Nu-i voie să vorbim aşa de colegi".

Primarul din Romos a continuat: "Când ne-a ştirbit aşa...", însă a fost întrerupt de un alt primar PDL, cel din Orăştie, care i-a spus să tacă, dar căruia Mircea Pătrânjan i-a replicat: "Lasă-mă, mă, că eu îs de 15 ani primar şi eu nu pot să mai suport".

Vasile Blaga a intervenit atunci: "Staţi! Oamenii tocmai vă înregistrează!", apoi a continuat să salute colegii de partid.

Blaga a mai declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că, în cazul în care va câştiga alegerile din partid nu exclude posibilitatea ca Emil Boc să se regăsească în viitoarea conducere, "dacă va dori", spunând că "nu suntem într-un război între noi, dimpotrivă, suntem colegi, adversarii noştri sunt în PSD şi în PNL. Noi suntem într-o dezbatere de idei".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite