Un bătrân din Gorj a murit după o ceartă cu un deputat PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul a făcut infarct la scurt timp după o discuţie în contradictoriu cu deputatul PDL Constantin Severus Militaru, aflat în campanie electorală în comuna Mătăsari, judeţul Gorj.

Deputatul PDL a declarat în direct la RTV că bătrânul era foarte supărat pentru că nu i se recalculase pensia, deşi muncise întreaga viaţă în minerit. Militaru a mai spus că a încercat să-l calmeze pe bătrân, însă fără sorţi de izbândă. Într-un final, şi-a luat la revedere şi a continuat drumul. După circa 5-10 minute, a aflat că bătrânul a murit.

„Era extrem de supărat pe toţi politicienii, nu doar pe mine. Făcând campanie din poartă-n poartă, şi-a vărsat năduhul pe mine. Nu mă consider responsabil. Eu am încercat să-l calmez, însă era foarte agitat“, a declarat Militaru la RTV.

Cine este Severus Militaru

Severus Militaru este deputat de Gorj, în 2008 obţinând net mandatul de deputat în faţa candidatului PSD de atunci, Eugen Vâlceanu. La legerile din 9 decembrie, va candida în colegiu IV, acelaşi colegiu pe care l-a reprezentat patru ani în Parlament. „Diferenţa este că acum vreau să continui proiectele pentru comunităţi pe care le-am început în acest mandat, să le pun în practică pe cele cărora le-au fost puse piedici, uneori chiar de către administraţia locală şi să dau curs altora noi, în principal pentru a începe să ne aliniem legislativ la nivelul sporit de civilizaţie al celorlalte ţări europene. Însă obiectivul principal, pentru care am luptat şi ca lider de sindicat, este menţinerea în proprietatea statului a sectoarelor strategice, fiindcă altfel şi copiii mei, şi cei ai motrenilor, ai gorjenilor vor trebui să-şi caute locuri de muncă în alte părţi“, a precizat deputaul PDL Severus Militaru într-un interviu apărut în gazeta Pandurul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, subcomisar Daniel Tică, a menţionat pentru Mediafax, că Poliţia va face cercetări doar în cazul în care medicul de familie al bărbatului nu va elibera certificatul de deces în baza bolilor de care acesta suferea. El a precizat că bărbatul făcuse mai multe preinfarcte, fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite