Băsescu a plâns din nou: Cei de vârsta a treia, ca mine, pot fi un model de viaţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a spus, la Şcoala de vară a UNPR, cu lacrimi în ochi, că un model de viaţă poate fi generat şi de stilul celor de vârsta a treia, categorie în care s-a inclus, afirmând că "există obligaţia de a planta un pom la umbra căruia nu vor sta niciodată".

image

"Aş spune şi un lucru poate puţin mai aspru, deşi se poate spune şi cu vorbe mai blânde: viitorul nostru este generat nu numai de modul în care vom şti să ne asumăm singuri propria noastră viaţă şi să n-o lăsăm pe mâna statului sau să aşteptăm statul să facă ce trebuie pentru noi.

Modul nostru de viaţă viitoare şi de performanţă poate fi generat şi de abordarea celor de vârsta a treia, ca mine spre exemplu, care vor trebui să înţeleagă că au obligaţia să planteze un pom la umbra căruia nu vor sta niciodată", a spus Traian Băsescu, cu lacrimi în ochi, potrivit Mediafax, fiind întrerupt de aplauzele celor prezenţi.

Preşedintele a spus că, în opinia sa, este un moment în care toată lumea este utilă, "de la cei tineri până la cei din generaţia a treia care ei înşişi de multe ori spun «Eu nu mai am nimic de făcut , eu nu mai am responsabilitatea să fac ceva, eu pot fi doar beneficiar al muncii mele de 20, -30 de ani»".

"Deci este un moment în care noi, toată naţiunea, trebuie să ne solidarizăm în jurul obiectivului de a fi ceva mai mult decât suntem. Şi, ieşind din zona discursului poate oarecum ermetic, v-aş spune că tradus în acţiune guvernamentală ce avem noi de făcut în perioada imediat următoare este în primul rând să nu ne stricăm echilibrele fragile macroeconomice pe care am reuşit să le stabilim înmpreună în 2009 şi în 2010, să nu pierdem investitorii pe care îi avem acum şi să ne întrebăm ce putem face ca să putem creşte în condiţiile în care nu avem perspectiva în următorii 2, 3, 4 ani ca investiţiile străine să fie motorul creşterii", a mai spus Băsescu, la Şcoala de vară a UNPR care are loc la Mangalia.

Mai credeți în lacrimile politicienilor și în special în cele ale lui Traian Băsescu? Spuneți ce părere aveți despre acest lucru în secțiunea comentarii!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite