Site-urile străine, împânzite cu mesaje care cheamă românii la referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Mediafax
Sursa: Mediafax

„Tu ce aştepţi? Hai la referendum!„ ori „Implică-te în schimbarea României!“ sunt mesaje care apar pe site-urile unor publicaţii britanice, precum dailymail.co.uk, the sun.co.uk ori express.co.uk., potrivit Mediafax.

Persoanele care dau click pe imaginea care cuprinde acest mesaj sunt direcţionate către site-ul www.demite-l.ro. Bannerele sunt plasate pe pagina principală şi au culorile tricolorului.

De asemenea, pe site-ul www.express.co.uk, apare un filmuleţ în care personajele poartă măşti cu chipul lui Traian Băsescu, iar unul din persoanje imită râsul preşedintelui suspendat. Mesajul filmuleţului este: „Dacă tu nu ieşi la vot, toţi suntem Băsescu!“ şi „Susţine schimbarea! Votează DA la referendum!“.

Românii din străinătate au la dispoziţie 306 secţii de votare.

În afara celor 159 de secţii amenajate în sediile misiunilor diplomatice şi consulare româneşti, restul au fost amenajate cu sprijinul consulilor onorifici ai României şi ai autorităţilor locale din ţările respective, fiind vizate în special clădiri de interes public, cum ar fi sedii de şcoli sau de primării.

La ora transmiterii acestei ştiri, pe site-ul dailymail.co.uk, reclama la referendum era înlocuită cu o alta despre slăbit.

Reclama referendumului a fost înlocuită cu una la produsele de slăbit
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite