Programul de guvernare al Cabinetului Ungureanu: Miniştrii propuşi de premier sunt audiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Mustea, noul ministru al Comunicaţiilor
Răzvan Mustea, noul ministru al Comunicaţiilor

Persoanele nominalizate pentru funcţiile de miniştri în Cabinetul Ungureanu sunt audiate în comisiile parlamentare, miercuri, începând cu ora 14.00, iar prezentarea programului de guvernare şi votul de învestitură vor avea loc în plenul reunit, joi, de la ora 11.00.

Drăgoi, avizat de Comisiile parlamentare de buget-finanţe pentru şefia Ministerului Finanţelor

Ministrul desemnat al Finanţelor, Bogdan Drăgoi, a fost avizat favorabil, miercuri, în unanimitate de Comisiile parlamentare de buget-finanţe, la şedinţă participând 23 de parlamentari ai puterii, în timp ce reprezentanţii opoziţiei au lipsit.

Ritli a rămas decanul de vârstă al Guvernului

Bogdan Drăgoi a răspuns întrebărilor a patru parlamentari şi şi-a prezentat pe larg activitatea profesională anterioară şi studiile.

"Prioritatea numărul unu a ministerului Finanţelor este asigurarea creşterii economice", a precizat Bogdan Drăgoi, potrivit Mediafax. El a spus că există premisele pentru a asigura creştere economică, bazate de investiţii şi fonduri europene.

Întrebat de ziarişti după votul parlamentarilor dacă intenţionează să crească salariile sau să scadă TVA sau să impoziteze averile mari Bogdan Drăgoi a repetat că prioritatea este asigurarea creşterii economice şi a spus că toate "derivă" din această creştere economică.

Claudia Boghicevici: Ca ministru al Muncii, nu voi face promisiuni pe care nu le pot ţine

Caludia Boghicevici, deputatul PDL aspirantă la şefia ministerului Muncii, a fost audiată, astăzi, de Comisia Parlamentară de Muncă, unde şi-a susţinut viitorul program de guvernare. Printre obiectivele sale, ca ministru al Muncii se află şi rata de ocupare a forţei de muncă şi implicarea organizaţiilor non-guvernamentale în sectorul serviciilor sociale. Citeşte mai multe AICI

Răzvan Mustea a fost validat fără cvorum

Noul ministru al Comunicaţiilor Răzvan Mustea a fost avizat ,astăzi, de către Comisia de specialitate a Parlamentului, deşi, comisia de resort a funcţionat fără a întruni cvorumul regulamentar. Citeşte mai multe AICI

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite