Exclus din PDL, edilul Craiovei devine vicepreşedinte al UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, care a fost exclus, joi, din PDL, a fost numit, vineri, vicepreşedinte al UNPR, devenind, astfel, cel de-al 23-lea vicepreşedinte al UNPR.

"Biroul Politic Permanent Naţional al UNPR a decis, vineri, numirea lui Antonie Solomon în funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Antonie Solomon a devenit membru al UNPR în urma deciziei de excludere din PDL. Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat, sub sigla Uniunii Naţionale pentru Progresul României", se arată într-un comunicat al UNPR.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, împreună cu şase consilieri locali au fost excluşi din PDL la propunerea viceprimarului Marinică Dincă, lider al PDL Craiova. Solomon a explicat, vineri, că la baza acestei decizii stă "un grup de interese".

"Probabil că a ajuns cuţitul la os (conducerii PDL Craiova - n.r.) şi au zis: gata, mă, fără Solomon ne punem candidaţi şi intrăm în Primărie. Şi e normal să fie aşa. Era normal să se întâmple aşa a pentru că eu mi-am anunţat candidatura din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României", a justificat Solomon decizia PDL Craiova.

Decizia de excludere a celor şapte va ajunge, spre votare, la Consiliul de Coordonare Locală al PDL Craiova, precum şi la Consiliul de Coordonare Judeţeană (CCJ) al PDL Dolj, condus de Radu Berceanu. Ambele foruri urmează să se întrunească în perioada următoare. O şedinţă a CCJ este programată pe 11 februarie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite