Solomon: Primarul Piteştiului, împreună cu alţi edili, s-ar putea alătura UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a spus, vineri, că, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, s-ar putea alătura UNPR. Pe lângă acesta, Solomon a arătat că ar fi „mai mulţi primari" care vor migra către Uniunea Naţională pentru Progresul României(UNPR).

Antonie Solomon, care a anunţat că va candida la următoarele alegeri locale pe listele UNPR, şi-a exprimat convingerea că formaţiunea va creşte în sondaje, în ciuda locului modest pe care îl ocupă acum.

"În Oltenia, UNPR are acum 1,1% după sondajul meu, dar încă nu s-a transferat capitalul de imagine al primarilor către partid şi sunt primari în Bucureşti precum Onţanu, Piedone, Pandele şi am înţeles că mai vine unul. Mai este Mircia Muntean de la Deva, s-ar putea să vină Pendiuc de la Piteşti. Deci o să vedeţi o creştere spectaculoasă, pentru că sunt mai mulţi primari care vor să vină spre UNPR. Ţinta UNPR este să fie partid parlamentar cu 10-12 %, iar asta înseamnă 56 de parlamentari. Eu voi încerca să aduc cel puţin şase parlamentari în Craiova şi în Dolj", a explicat Solomon.

Solomon, împreună cu alţi şase consilieri, a fost exclus din PDL, joi seară, la propunerea preşedintelui PDL Craiova, Marinică Dincă, după ce Solomon a anunţat că se va afla pe listele UNPR, la viitoarele alegeri locale. Cei şase consilieri ai săi au fost excluşi pentru că au aprobat proiectele lui Solomon pentru acest an, în ciuda declaraţiei sale de adeziune faţă de UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite