Traian Ungureanu susţine că expulzarea ambasadorului Siriei vine prea târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al campaniei PDL Traian Ungureanu a declarat, joi, că decizia de expulzare a ambasadorului Siriei la Bucureşti "este o propunere corectă, dar care vine târziu".

CITESTE AICI:

Ministerul de Externe protestează faţă de evenimentele din Siria. Marga cere expulzarea ambasadorului Siriei de la Bucureşti!

"Este propunerea corectă, dacă e să ne uităm la ce s-a întâmplat în alte state membre ale UE. Din păcate cred că e o propunere corectă, care vine târziu. Expulzările de ambasadori s-au succedat în mai multe state ale UE de un timp încoace şi cred că domnul Marga a acţionat cu întârziere în momentul în care a ajuns şi la el ecoul acestor decizii. Decizia de expulzare vine târziu", a precizat Traian Ungureanu într-o conferinţă, răspunzând unei întrebări.

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat că MAE a propus Guvernului şi Preşedinţiei expulzarea ambasadorului Siriei la Bucureşti, dar şi rechemarea ambasadorului român la Damasc, ca formă de protest faţă de masacrul comis săptămâna trecută în oraşul sirian Houla.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite