Aliodor Manolea: Relaţia preşedintelui suspendat cu Elena Udrea a fost cauza rupturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aliodor Manolea
Aliodor Manolea

Psihoterapeutul Aliodor Manolea, cunoscut şi sub numele de „stăpânul flăcării violet“, a declarat, aseară, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 că Elena Udrea este motivul rupturii relaţiei dintre el şi Traian Băsescu.

Aliodor Manolea povesteşte că în anul 2007, la scurt timp după confirmarea lui Traian Băsescu prin referendum, i-a atras acestuia atenţia că ar fi bine pentru imaginea sa publică să nu îşi mai lege numele de cel al Elenei Udrei.

„A tăcut, nu a spus nimic. Doar ne-a privit cu acea uitătură caracteristică. La despărţire ne-a zis că ne va contacta  dânsul. Nu a mai făcut-o timp de doi ani, până în 2009, în campania pentru prezidenţiale“, i-a povestit Aliodor Manolea lui Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Vorbe grele“.

Impresionat de suferinţa Mariei Băsescu

Manolea a luat atitudine, deoarece era impresionat de suferinţa Mariei Băsescu cauzată de atitudinea deplasată a Elenei Udrea. „Doamna Maria ne povestea cum, nu numai o dată, la diferitele mese la care participa şi Elena Udrea, aceasta se apleca ostentativ peste masă pentru a-şi etala decolteul şi a-şi marca lasciv senzualitatea. Făcea acest lucru, neţinând seama că şi doamna era prezentă. Era durere şi neputinţă în glas. Era atâta jale în sufletul ei încât ne-a impresionat adânc“, povesteşte Aliodor Manolea.

Aliodor Manolea este bărbatul care a stat în preajma lui Traian Băsescu în campania pentru prezidenţialele din anul 2009. Deşi numele lui este legat de cel al „flacărei violet“, Manolea precizează că nu are nicio legătură cu aceasta, fiind doar o găselniţă care dădea bine pe sticlă.

Citeşte şi:
Aliodor Manolea, psihoterapeut: Există o cale să scăpăm de suferinţă, şi anume votul

Traian Băsescu: Ponta, pe urmele lui Năstase şi Iliescu

Votaţi sau nu votaţi?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite