"Un adevărat Bulă" în Parlamentul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Coloneşti, democrat-liberalul Nicolae Stan, cunoscut în judeţul Olt drept Bulă, poreclă pe care şi-a menţionat-o şi pe materialele de propagandă din campania electorală, a obţinut mandatul de deputat. El a primit cel mai mare număr de voturi în colegiul 2 Scorniceşti, transmite Agerpres.

Stan a relatat cum a ajuns să fie poreclit Bulă pe vremea lui Ceauşescu pe care l-a întâlnit şi care ştia de porecla sa: "Eram preşedinte la CAP şi un coleg, după ce luasem eu cuvântul, a spus că "iată, printre noi avem şi un adevărat Bulă" şi de atunci aşa mi-a rămas porecla".

Stan zis Bulă, primar al comunei Coloneşti din 1989, votat la toate alegerile locale de peste 95% dintre cei prezenţi la urne, a primit şi de această voturile majorităţii alegătorilor din Coloneşti. Duminică,
s-au prezentat la urne peste 80% dintre localnici şi l-au votat în proporţie de 95% pe Stan, ca şi la alegerile precedente.

Nicolae Stan a promis, "pe cuvânt de onoare", că în Parlament va acţiona numai în favoarea celor care l-au votat.

"Voi lua cuvântul de câte ori voi crede că am ceva ceva de spus, că nu îmi e frică de nimeni altcineva în afara lui Dumnezeu. Voi fi sincer şi deschis aşa cum mă ştiu oamenii şi cu colegii din Parlament şi cu alegătorii mei şi cu presa. Merg acolo cu gânduri bune, să scoatem legi care să îi ajute pe oameni, mai ales pe cei mai neajutoraţi", a comentat Stan. El a adăugat că nu va fi o problemă dacă va fi strigat "Bulă", pentru că s-a obişnuit să fie numit aşa, iar porecla reflectă caracterul său hâtru, hotărât şi deschis.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite