Ion Iliescu, felicitat la Ateneu pentru împlinirea a 82 de ani, la finalul unui concert dat în onoarea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu s-a întors pe meleagurile natale
Ion Iliescu s-a întors pe meleagurile natale

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost felicitat, la finalul concertului dat în onoarea sa, sâmbătă seară, la Ateneu, de către invitaţii săi. Aceştia au ciocnit o cupă cu şampanie cu fostul şef al statului la împlinirea de către acesta a vârstei de 82 de ani.

Printre invitaţii lui Ion Iliescu s-au numărat preşedintele PSD, Victor Ponta, foştii premieri Petre Roman şi Nicolae Văcăroiu, criticul literar Eugen Simion, regizorul Sergiu Nicolaescu, fostul ministru Teodor Paleologu, actorul George Ivaşcu, academicianul Costantin Giuraşcu, fostul ministru Florin Georgescu, actriţa Ileana Stana Ionescu şi medicul Dana Safta.
Fostul preşedinte s-a arătat încântat de programul muzical al concertului. "Piesele au fost alese cu înţelepciune, un bun argument pentru muzică. Nu orice muzica este accesibilă marelui public. Programul a fost astfel întocmit încât să placă", a spus Iliescu.
Şi liderul PSD, Victor Ponta, a spus că spectacolul muzical a fost "splendid".
Concertul a fost oferit de Orchestra Română de Tineret, dirijată de Cristian Mandeal. În program au fost cuprinse nouă piese de Mozart, Rossini, Verdi, Rahmaninov, Sostakovici , Haciaturian, Glinka, Kreisler, Mascagni.
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a primit, sâmbătă, cu ocazia împlinirii vârstei de 82 de ani, o felicitare şi un buchet de flori de culoare albă de la şeful statului, Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite