Elena Udrea o apără pe Roberta Anastase în faţa USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL susţine că sunt ridicole pretenţiile opoziţiei. Într-o emisiune de la Realitatea TV, Elena Udrea spune că PNL şi PSD joacă rolurile poliţistului rău şi al poliţistului bun.

Elena Udrea a negat, la Realitatea TV, ca şefa Camerei Deputaţilor ar putea fi schimbată la cererea Opoziţiei. La finalul emisiunii, moderatorul a concluzionat: "Deci Roberta Anastase nu va fi schimbată", iar fostul ministru a răspuns: "Nu din acest motiv". Ea a criticat pretentiile USL privind schimbarea Robertei Anastase de la sefia Camerei, calificându-le drept ridicole. Udrea a spus ca în legătură cu pretenţiile USL privind schimbarea Robertei Anastase de la şefia Camerei s-a pronunţat justiţia.

Întrebata de ce puterea nu a răspuns mâinii întinse de opoziţie prin discursul lui Victor Ponta din Parlament la învestitura Guvernului, discurs care a părut că produce conflicte chiar în interiorul USL, Udrea a răspuns că preşedinţii PSD şi PNL joacă rolul poliţistului bun şi rolul poliţistului rău. "Este un pretext, au probleme. E un pretext pentru a se întoarce în Parlament", a spus Udrea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că opoziţia nu va renunţa la protestul parlamentar până când PDL nu o va schimba pe Roberta Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
Ponta a spus că, dacă PDL este interesat de deblocarea activităţii Parlamentului, atunci trebuie să o schimbe pe Roberta Anastase de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, susţine că preşedintele PSD, Victor Ponta, care îi cere demisia de la şefia Camerei, trebuie să adreseze o astfel de solicitare atât partenerului său de alianţa, Crin Antonescu, cât şi "şefului lor informal", Dan Voiculescu.
Partidul Democrat Liberal se reuneşte duminică, la ora 16, în şedinţa Colegiului Director Naţional care se va desfăşura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite