Zgonea regretă că a călătorit cu elicopterul. Contravaloarea zborului o donează unei case de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, că regretă că a folosit elicopterul pentru deplasarea la Dorohoi.

„Am înţeles preocuparea presei şi într-un fel regret că am folosit acest mijloc un pic costisitor pentru a fi prezent în rândul cetăţenilor. (...) De acum înainte voi folosi mijloace uzuale - tren, cursele Tarom, mersul cu maşina“, a spus Zgonea.

Zgonea a mai precizat că, deşi a respectat legea, nu se va mai deplasa niciodată cu elicopterul în interes de serviciu.

„Nu o să mă mai vedeţi pe mine în viaţa mea urcându-mă într-un mijloc de transport atât de costisitor. Pentru acea oră de zbor, resursele financiare care sunt ale mele pe luna aceasta - bănuiesc, sper că sunt în apropiere, le voi dona la o casă de copii“, a precizat Zgonea.

Întrebat în legătură cu afirmaţia liderului PDL Vasile Blaga, potrivit căruia acest zbor reprezintă o „manifestare tipică a stângii socialiste de a cheltui banii poporului", Zgonea a precizat: „Nu l-am văzut pe domnul Blaga revoluţioanr decât după ce doamna Udrea şi-a bătut joc de comunităţile locale distribuind banii doar pe criterii politice. Nu l-am văzut făcând scandal în momentul în care fugeau din sală colegii de la PDL şi nu votau ridicarea imunităţii doamnei Ridzi sau a domnului Păsat. Nu l-am văzut pe domnul Blaga nemulţumit de furtul la Legea pensiilor din Parlament“.

Zgonea a mers, sâmbătă, la Botoşani, cu un elicopter SRI, după care s-a deplasat, cu acelaşi elicopter, la Dorohoi, pentru a participa la manifestările organizate de autorităţi cu ocazia împlinirii a 650 de ani de ani de la atestarea oraşului.

Un astfel de mijloc de transport au la dispoziţie preşedintele statului, cei doi preşedinţi ai Parlamentului şi premierul.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite