Zgonea: Hotărârea CC a fost trimisă la Monitorul Oficial. Este la secretarul general al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că hotărârea Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie a fost trimisă la Monitorul Oficial, fiind la secretarul general al Guvernului, transmite Mediafax.

Zgonea a precizat că nu este de datoria sa transmiterea hotărârii Curţii Constituţionale în cazul referendumului din 29 iulie, ci a preşedintelui CC, care a transmis deja documentul la Monitorul Oficial: „A fost trimisă la Monitorul Oficial, a ajuns la Secretarul General al Guvernului".

El a ţinut să sublinieze că parlamentarii au putut comenta decizia Curţii. „Noi am fost martori la căratul apei, am fost ca parlamentari într-o situaţie inedită. Am luat act de o hotărâre a Curţii Constituţionale, nu am avut nici măcar o posibilitate să intervenim, mi-aş fi dorit să intervenim, să avem o dezbatere, dar nu avem această competenţă. Nu avem competenţe să anulăm o decizie a Curţii Constituţionale", a comentat Zgonea şedinţa de luni a plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite