Zgonea și Hrebenciuc neagă că USL plănuiește suspendarea președintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi seară, că nu există o discuţie privind iniţierea suspendării şefului statului, iar deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a spus că acţiunea nu este în planurile sale, adăugând că este ultimul care se gândeşte "la lucrurile astea".

Întrebat, după alegerea sa în fruntea Camerei Deputaţilor, dacă se va iniţia procedura de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, Valeriu Zgonea a răspuns: "Nu există această discuţie".

La rândul său, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a fost chestionat de ziarişti dacă se va propune în această săptămână suspendarea din funcţie a şefului statului, relatează Mediafax.

"De unde aţi scos treaba asta? Toată lumea parcă... Chiar doriţi aşa de mult treaba asta? Eu nu vă văd pe dumneavoastră că doriţi", a replicat Hrebenciuc.

La insistenţele jurnaliştilor, care au spus că, în concluzie, acţiunea de suspendare nu ar fi în planul USL, vicepreşedintele Camerei a replicat: "Nu e în niciun caz în planurile mele, că eu sunt ultimul care mă gândesc la lucrurile astea".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite