Winkler, în locul lui Nagy la Comunicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii UDMR l-au desemnat pe ministrul delegat pentru Comerţ, Iuliu Winkler, să preia portofoliul Comunicaţiilor, vacant după suspendarea lui Zsolt Nagy la 11 iunie. Urmează ca premierul să

Liderii UDMR l-au desemnat pe ministrul delegat pentru Comerţ, Iuliu Winkler, să preia portofoliul Comunicaţiilor, vacant după suspendarea lui Zsolt Nagy la 11 iunie. Urmează ca premierul să admită nominalizarea, iar preşedintele Traian Băsescu să semneze decretul de numire.

Winkler a anunţat că va avea drept prioritate asigurarea unei cât mai bune absorbţii a fondurilor europene în domeniu. Iuliu Winkler este licenţiat în electronică, telecomunicaţii şi economie. A fost ales consilier judeţean de Hunedoara în 1996, iar trei ani mai târziu devine subprefect al judeţului. În perioada 2000-2004, a fost deputat, iar din 2004, este ministru delegat pentru comerţ. Borbely Laszlo asigură, în prezent, interimatul la conducerea Ministerului Telecomunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Zsolt Nagy fiind urmărit penal în dosarul privatizărilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite