„Vreţi cântăreţi? O avem pe Luminiţa Anghel”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD şi-a validat lista de candidaţi pentru alegeri. Greii partidului candidează în provincie

Pe lista PSD se regăsesc şi nume sonore din afara politicii, precum Sergiu Nicolaescu şi Luminiţa Anghel la Bucureşti, sau astronautul Dumitru Prunariu, candidat la Braşov.

La Bucureşti, Marian Vanghelie a găsit o metodă inedită pentru a-i împăca pe cei 150 de pretendenţi la cele 40 de mandate. Membrilor Consiliului PSD Bucureşti li s-a dat o listă cu toţi candidaţii şi au fost invitaţi să-i taie pe cei pe care nu-i simpatizează.

Cel mai bine clasaţi, a spus Vanghelie, sunt cei care au obţinut cele mai puţine tăieturi. Fruntaşii vor avea dreptul
să-şi aleagă colegiul. În urma negocierilor cu PC şi cu sindicatele, PSD va păstra 22 dintre cele 28 de colegii pentru Cameră, patru vor reveni PC, unul Blocului Naţional Sindical şi unul sindicaliştilor din CNSLR.

Greii fug de Bucureşti

În afară de vicepreşedinţii Cristian Diaconescu, Rodica Nassar şi Ecaterina Andronescu, ce vor candida în Bucureşti toţi liderii cu importanţă au fugit de Capitală.  Geoană şi-a ales un colegiu din Dolj, Năstase candidează la Mizil, iar Mitrea în Vrancea. Secretarul general al PSD Titus Corlăţean a preferat Braşovul. Ceilalţi vicepreşedinţi candidează în judeţele unde sunt şi şefi de organizaţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite