Vosganian compară PDL-ul cu chiloţii Ginei Pistol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală a PDL-ului a ajuns ţintă a ironiilor adversarilor politici. După ce miniştrii acestui partid au plecat de la Palatul Victoria, nici culoarea cu care au câştigat alegerile în 2008, portocaliul, nu mai este vizibilă în spaţiul electoral.

Fostul ministru de Finanţe, liberalul Varujan Vosganian, susţine că singura pată portocalie din peisajul stradal e cea din panourile publicitare în care apare Gina Pistol. "Pedeliştii fug de propriul nume ca dracul de tămâie. În fiecare judeţ formaţiunea sub care candidează se cheamă altfel, se combină altfel şi se colorează altfel. Se colorează în verde închis, în verde deschis, în alb, în te miri ce", spune acesta, conform România TV.

"Singurul panou care de-a lungul şi de-a latul ţării aminteşte de culoarea portocalie este reclama la lenjerie intimă, învelind sumar silueta… Ginei Pistol: 14 lei sutienul ori chiloţii, cât se poate de portocalii. Mai mult, în orice caz, decât cele două parale cât a valorat fosta guvernare pedelistă", scrie fostul ministru pe propriul site, www.vosganian.ro.

Varujan Vosganian s-a referit la un panou publicitar în care starleta Gina Pistol face reclamă la lenjerie intimă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite