Vosganian: PNL nu a luat decizia privind candidatura lui Becali cu unanimitate de voturi; am votat împotrivã

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian
Varujan Vosganian

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, susţine cã decizia în Biroul Politic Central al partidului privind acordul cu PNG şi candidatura lui George Becali la alegerile parlamentare pe listele USL nu a fost luatã cu unanimitate de voturi, punctând cã el a votat împotrivã şi cã a existat şi o abţinere.

"Doresc sã aduc o micã rectificare ştirii de presã potrivit cãreia mandatul preşedintelui PNL pentru a negocia susţinerea de cãtre PNG a USL, inclusiv prin participarea pe listele USL, pe locurile PNL, a preşedintelui PNG, a fost adoptat în unanimitate. Personal am votat împotrivã (ştiu cã a existat şi o abţinere). Motivul pentru care am votat împotrivã l-am prezentat în cadrul şedinţei de Birou a PNL. Nu doresc sã reiau aceste argumente, cãci nu vreau, cum am mai spus-o, sã intru în polemici publice cu unii dintre colegii mei de partid", a scris luni, pe blog, Vosganian.

Biroul Politic Central al PNL a decis luni, cu unanimitate de voturi, "de principiu", încheierea unui acord cu PNG şi "PNŢCD autentic", a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

"BPC a votat în unanimitate o poziţie de principiu, favorabilã unui acord politic cu PNG şi PNŢCD autentic, ama cum se numeşte gruparea condusã de Victor Ciorbea, care a fost un vot unanim, un vot favorabil pentru colaborarea şi susţinerea electoralã din partea acestor formaţiuni pentru USL şi, în al doilea rând, un mandat pentru mine de a finaliza detaliile privitoare la candidaturile lui Victor Ciorbea, lui George Becali pe listele USL", a spus Antonescu la finalul şedinţei conducerii PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite