Vosganian: Regret demisia lui Borbely, pentru că motivele cercetării DNA sunt ambigue

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, într-o conferință de presă, că regretă gestul ministrului Laszlo Borbely de a demisiona și că motivele pentru care este cercetat de DNA sunt într-o zonă care pare destul de ambiguă.

Varujan Vosganian a ținut să precizeze că liberalii nu au discutat în partid despre demisia lui Borbely și nu au nicio poziție față de acest subiect.

În opinia liberalului, Laslzo Borbely este "unul dintre oamenii cu cea mai așezată și profesionistă carieră în domeniul executivului".

"Regret faptul că un om ca Laszlo Borbely este pus într-o asemenea situaţie, într-un moment în care Guvernul nostru ascunde sub sertare ordonanţe de urgenţă care fac ca bugetul să piardă peste 100 de milioane de lei, când România pierde sute de milioane de euro din contracte care s-au făcut fără consultarea Consiliului
Concurenţei",  a spus Vosganian.

"Mi se pare, cel puţin din ceea ce am lecturat din ziare, că motivele pentru care Borbely este cercetat sunt într-o zonă care mie mi se pare destul de ambiguă", a spus reprezentantul PNL.

Laszlo Borbely a demisionat, joi, din funcţia de ministru al Mediului, la finalul unei discuţii de aproximativ două ore pe care a avut-o cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, în urma acuzaţiilor DNA.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite