Voinescu: Cabinetul Ponta n-are nicio legătură cu interesul public. PDL nu va susține acest guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt şanse minime ca Partidul Democrat Liberal să susţină formula de Guvern propusă marţi seară de premierul desemnat Victor Ponta, a declarat purtătorul de cuvânt Sever Voinescu care a precizat că o decizie formală în acest sens va fi luată, cel mai probabil, în şedinţa BPN al PDL convocată pentru miercuri.

"PDL nu poate să susţină o astfel de formulă de guvern. O decizie formală ar urma să fie luată, cel mai probabil, în şedinţa Biroului Permanent Naţional de miercuri. Şansele sunt minime să susţinem acest Guvern", a spus purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.

În ceea ce priveşte lista de miniştri propuşi de premierul desemnat, Voinescu a apreciat că aşa cum se prezintă Cabinetul Ponta nu are nicio legătură cu interesul public, notează Agerpres.

"Partea serioasă e că Dan Voiculescu a pus mâna pe Agricultură şi pe Ministerul Dezvoltării. Restul propunerilor reprezintă partea comică a acestui guvern care inventează ministere în condiţiile în care trebuie să reducem birocraţia şi să reducem cheltuielile şi care încearcă să răsplătească cozile de topor din societatea civilă şi din mediile academice nesocotind total orice minimă logică în alcătuirea unui Guvern. În acest moment nu mai am niciun dubiu: Cabinetul Ponta nu are nicio legătură cu interesul public", a declarat Sever Voinescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite