Boc şi Oltean, în misiune la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PDL Sever Voinescu a declarat, că liderii partidului, Emil Boc şi Ioan Oltean vor merge la Caraş Severin pentru a evalua situaţia din filială.

"Această deplasare la Caraş-Severin va avea loc, conducerea partidului va merge acolo, suntem în faza de strângere de informaţii, să vedem ce efect are asupra organizaţiei această părăsire a corabiei de către Sorin Frunzăverde", a declarat Voinescu.

Sever Voinescu a spus că, în acest moment, secretarul general al partidului, Ioan Oltean, primeşte informaţii despre situaţia din filială.

"Avem semnale că sunt acolo primari din PDL care nu doresc să-l urmeze pe domnul Frunzăverde. Imediat ce această evaluare este terminată, liderii partidului vor merge la Caraş-Severin şi vom începe munca de reorganizare a filialei", a punctat Voinescu.

Referitor la plecarea altor membri din organizaţiile Olt şi Vaslui, Voinescu a spus că se vor discuta în Biroul Permanent Naţional semnalele îngrijorătoare.

"Vom discuta în BPN această chestiune. Ne preocupă să intrăm în alegeri în formula organizaţiilor cea mai eficientă şi ne interesează să construim o politică ceva mai detaşată de bugetul public", a mai spus Voinescu.

Preşedintele Senatului Vasile Blaga a declarat, miercuri, că are "o dublă dezamăgire" privind plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL, spunând că s-ar fi aşteptat "ca o parte importantă din conducerea partidului să fi fost azi-dimineaţă la Reşiţa".

"Cineva trebuia să fie acolo, să vedem la cine rămân cheia şi ştampila organizaţiei. Lucrurile acestea nu s-au întâmplat, deci sunt şi lucruri de corectat şi în activitatea noastră. Domnul Boc sau domnul Oltean ar fi trebuit să fie astăzi (miercuri - n.r.) la Reşiţa, pentru că, până la urmă, cu dânşii a negociat domnul Sorin Frunzăverde atunci când a acceptat şi a intrat în Biroul Permanent Naţional ca prim-vicepreşedinte", a declarat Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite