Voiculescu susţine că are "contacte cvasipermanente" cu Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, ieri, că are "contacte cvasipermanente" cu Adrian Năstase, că se văd şi că discută. "Este o personalitate politică care vrea să îşi clarifice

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, ieri, că are "contacte cvasipermanente" cu Adrian Năstase, că se văd şi că discută. "Este o personalitate politică care vrea să îşi clarifice locul pe care îl are, dacă îl mai are, în PSD. Eu îl înţeleg", a spus Voiculescu. El a dat asigurări că, până în acest moment, fostul lider social-democrat nu a luat nicio decizie privind înscrierea sa în PC. Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a spus, în urmă cu câteva zile, că nu a fost contactat de liderul PC şi că nu ştie nimic despre faptul că acesta ar fi fost mandatat să negocieze cu el eventuala înscriere în PC. Năstase a calificat drept "zvonuri" informaţiile ce ţin despre presupusele negocieri.
Înscrieri în "valuri"
Dan Voiculescu a anunţat însă că "nume din partidele parlamentare" urmează să vină în partidul său. Voiculescu a amintit de "valuri" de nou-veniţi în partidul pe care îl conduce, cum ar fi organizaţia de tineret a PRM de la Cluj-Napoca. Un al doilea val, potrivit lui Voiculescu, va fi anunţat, joi sau vineri, când în PC se vor înscrie mai mulţi tineri PSD proveniţi din toate sectoarele Bucureştiului. Dan Ioan Popescu, Codrin ştefănescu, Octavian Petrovici, toţi aflaţi la conducerea PSD Bucureşti, poartă tratative cu aceşti tineri. "Dorim să nu promovăm ideea unor fluctuaţii politice motivate de scopuri demagogico-electorale. Dorim să avem oameni de calitate", a spus Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite