Voiculescu, afară de la guvernare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PD Cezar Preda i-a cerut, ieri, preşedintelui PC, Dan Voiculescu, să se retragă de la guvernare dacă "imperiul media" pe care acesta îl coordonează nu va înceta atacurile la

Vicepreşedintele PD Cezar Preda i-a cerut, ieri, preşedintelui PC, Dan Voiculescu, să se retragă de la guvernare dacă "imperiul media" pe care acesta îl coordonează nu va înceta atacurile la adresa lui Traian Băsescu şi a PD. "De mai mult timp, liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, îşi foloseşte imperiul media pentru a lovi în partenerii din Coaliţie, beneficiind, totodată, substanţial şi de avantajele Puterii. Atacurile nefondate la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a Partidului Democrat au la bază ipocrizia şi frustrarea care îşi dau mâna pentru a susţine, în fapt, marea corupţie şi pe reprezentanţii Partidului Social Democrat", se afirmă într-un comunicat de presă semnat de Preda. Acesta afirmă că, în acest fel, se demonstrează că Dan Voiculescu şi partidul pe care îl conduce reprezintă "soluţia imorală a actualei guvernări". Vicepreşedintele PD îi cere lui Voiculescu să pună capăt "acestor ambiguităţi, lansate iresponsabil şi care vizează strict manipularea opiniei publice". "În caz contrar, îi solicit domnului Dan Voiculescu şi formaţiunii sale politice să iasă de la guvernare", se afirmă în comunicatul de presă al vicepreşedintelui PD.
Preşedintele PD, Emil Boc, a declarat, ieri, că afirmaţiile lui Preda reprezintă "un punct de vedere personal". Totuşi, potrivit statutului partidului, vicepreşedinţii PD sunt "vectorii de imagine ai partidului, putând exprima public poziţia partidului în legătură cu teme de actualitate".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite