Dan Voiculescu spune că PC l-a refuzat pe Călin Popescu Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, a făcut cunoscut, ieri, că premierul Tăriceanu i-a propus ca reprezentanţii PC să revină la Palatul Victoria, într-un guvern restructurat. Voiculescu

Liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, a făcut cunoscut, ieri, că premierul Tăriceanu i-a propus ca reprezentanţii PC să revină la Palatul Victoria, într-un guvern restructurat. Voiculescu susţine că partidul său a refuzat să facă parte din noua formulă a Executivului.

Preşedintele PC a spus că au apărut numeroase variante ale guvernului restructurat, deşi nu au existat discuţii pe această temă. Dan Voiculescu a precizat că liderii conservatorilor mai reflectează asupra oportunităţii prezenţei UDMR în viitorul Cabinet. "Noi am propus un guvern monocolor PNL, având în vedere nevoia de responsabilitate. România trebuie să ştie cine are responsabilitatea şi meritul pentru o anumită stare de lucruri", a arătat Voiculescu. El a adăugat că aceasta nu înseamnă că PC nu ar vota în favoarea unui Cabinet ce va avea în componenţă unul sau doi miniştri ai UDMR. Dan Voiculescu a estimat că guvernul restructurat va primi votul parlamentului miercurea viitoare.

Pe de altă parte, liderul PC a afirmat că partidul său cere în continuare demisia preşedintelui Băsescu. El a mai spus că săptămâna viitoare va veni cu probe care atestă că şeful statului a făcut poliţie politică, inclusiv în cursul acestei luni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite