Voiculescu şi Dinescu s-au făcut mincinoşi naţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrul Colegiului CNSAS a avut o intrare telefonică de maidan în emisiunea "ştirea Zilei", spunând, într-un dialog cu realizatoarea emisiunii Gabriela Vrânceanu-Firea, că nu îl interesează

Membrul Colegiului CNSAS a avut o intrare telefonică de maidan în emisiunea "ştirea Zilei", spunând, într-un dialog cu realizatoarea emisiunii Gabriela Vrânceanu-Firea, că nu îl interesează ce are, "carte de muncă sau bikini".
"Răspunde opiniei publice, ai fost sau nu la mine la sediu?", repeta Dan Voiculescu, cu vocea sufocată de enervare, dar Mircea Dinescu răspundea invariabil: "Stimate domn, încurci borcanele". "Aţi venit la sediul meu, în Gârlei. Că nu sunt informator şi că am dosar de urmărire... aţi venit sau nu?", nu s-a lăsat liderul PC. Imperturbabil, membrul Colegiului CNSAS spunea: "Domnul Dan Voiculescu, minţi ca un ticălos, domnul Dan Voiculescu... Minţi ca un ticălos". După un timp, preşedintele PC a renunţat la acest subiect şi a încercat să treacă la o altă problemă: "Să terminăm odată cu aceşti mincinoşi ordinari, cu aceşti oameni care nu fac decât rău ţării, aceşti oameni care n-au creat un loc de muncă în viaţa lor. N-au dat pâine la nimeni... care vorbesc vorbe, vorbe şi iar vorbe". Replica membrului CNSAS a venit imediat: "Ai creat locuri de muncă foştilor securişti cu care ai colaborat".
Voiculescu: "Ai încurcat-o cu mine, dinescule!"
Voiculescu s-a apărat spunând că "şi ei trebuiau să mănânce", după care a deschis un nou front de luptă. "Ai încurcat-o cu mine, Dinescule. O să demonstrez că ai încurcat-o cu mine. Îţi arăt anul 1983 când tu ai fost recrutat. Ai cuvântul meu...", a ameninţat liderul PC. "Eşti ridicol, domne...", a venit răspunsul lui Mircea Dinescu. Acestea au fost ultimele replici dintre cei doi, întrucât în apărarea lui Voiculescu a sărit avocatul şi deputatul PC Sergiu Andon, care l-a făcut pe Dinescu "vagabond al literelor", iar realizatoarea emisiunii i-a spus "la revedere" membrului CNSAS. Spre final, brusc, în emisiune a intervenit preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. "Vă prezint eu scuze, doamna Gabriela Vrânceanu-Firea, pentru huliganismul cu care aţi fost insultată de acest Mircea Dinescu. A rămas repetent la liceul din Slobozia", şi-a început liderul PRM intervenţia. El a spus că CNSAS este o instituţie parazitară şi a anunţat că Mircea Dinescu a fost turnător la Securitate, de unde primea bani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite