Voiculescu: Băsescu va pierde bătălia cu mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PC va merge la DNA din proprie iniţiativă pentru a cere explicaţii "Traian Băsescu este un om răzbunător, pe care îl asigur că în bătălia cu mine va pierde. Eu nu-i voi spune

Liderul PC va merge la DNA din proprie iniţiativă pentru a cere explicaţii

"Traian Băsescu este un om răzbunător, pe care îl asigur că în bătălia cu mine va pierde. Eu nu-i voi spune niciodată marinar, pentru că marinarii sunt oameni de curaj. El nu a avut curaj pentru că a îndrăznit să implice fetele mele în acest scandal", a afirmat, ieri, liderul conservatorilor, Dan Voiculescu. DNA a anunţat că Voiculescu, împreună cu fiica sa, Camelia, şi omul de afaceri George Copos sunt cercetaţi penal pentru spălare de bani şi fals.

Liderul PC l-a somat din nou pe şeful statului să-i lase familia în pace şi a accentuat că acuzaţiile ce i se aduc în dosarul "Loteria" sunt consecinţa poliţiei politice, condusă de Traian Băsescu. Voiculescu susţine că preşedintele s-a dorit a fi unicul luptător anticorupţie, însă după doi ani există doar "un dosar cu termopane, şi acela suspendat, soţia lui Dan Ioan Popescu este întrebată de chitanţe ale unor inele pe care le are de acum 30 de ani, iar Miron Mitrea este acuzat că nu a dat un teren de la stat la o firmă privată". Liderul conservatorilor a anunţat că, după Sărbătorile de Paşte, va merge la DNA din proprie iniţiativă, pentru a cere explicaţii în legătură cu "poliţia politică" practicată. "Dacă vom continua aşa şi nu vom fi foarte fermi în suspendarea, în demiterea lui Traian Băsescu şi aşezarea României pe un făgaş normal, România va avea de suferit", a adăugat Dan Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite