Vlădescu nu apare în listele membrilor PNL!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Sebastian Vlădescu (foto), a fost radiat din lista membrilor PNL după 2000. Preşedintele organizaţiei liberale din Capitală, Ludovic Orban, ne-a

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Sebastian Vlădescu (foto), a fost radiat din lista membrilor PNL după 2000. Preşedintele organizaţiei liberale din Capitală, Ludovic Orban, ne-a declarat că Vlădescu a fost înscris "formal" la filiala sectorului 5 în 1997 pentru a putea fi numit, din partea partidului, secretar de stat în Ministerul Industriilor, condus la acea vreme de actualul prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu. "După ce PSD a venit la putere, Sebastian Vlădescu nu a mai venit pe la partid şi a fost radiat ulterior", a spus Orban. Se pare că actualul secretar de stat în MF nu şi-a reînnoit adeziunea la formaţiunea liberală nici după ce a fost desemnat ministru al finanţelor în august 2005.

Vicepreşedintele formaţiunii deputatul Relu Fenechiu a precizat că, recent, la o Delegaţie Permanentă, a ridicat problema apartenenţei lui Sebastian Vlădescu şi că nicio filială a partidului nu şi l-a asumat ca membru. Acesta este unul dintre motivele pentru care finanţistul nu este văzut cu ochi buni de foarte mulţi lideri liberali, care sunt iritaţi şi de sprijinul pe care premierul i-l acordă lui Sebastian Vlădescu. "Sunt sigur că Vlădescu este anti-PNL, dar nu pot să înţeleg ce relaţie este între el şi Călin Popescu Tăriceanu de primul-ministru îl ţine în braţe, deşi tot partidul e împotriva lui", ne-a declarat un membru al conducerii PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite