Hrebenciuc: Băsescu a sunat-o pe Merkel şi s-a milogit de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc a declarat, astăzi, în debutul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că preşedintele Traian Băsescu a fost cel care l-a sunat pe cancelarul german, Angela Merkel, şi s-a "milogit de ea".

"Nu Merkel l-a sunat pe Băsescu, ci Băsescu a sunat-o pe Merkel şi s-a milogit de ea, cum a sunat şi la alte cancelarii europene şi nu a primit răspuns. Asta am vrut să spun aici ca să se ştie exact cine pe cine a sunat", a susţinut Hrebenciuc.

Germania consideră "inacceptabilă" procedura de destituire din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, considerând că sunt încălcate princiipiile statului de drept, relatează AFP.
"Demersurile Guvernului român condus de premierul Victor Ponta şi procedura de destituire a preşedintelui Traian Băsescu sunt inacceptabile", a reacţionat purtătorul de cuvânt al Guvernului german, Steffen Seibert.

Seibert anunţase anterior, într-un comunicat, că Angela Merkel, cancelarul german, a discutat, luni, la telefon cu preşedintele român Traian Băsescu, iar acesta i-a confirmat motivele îngrijorării, a anunţat biroul de presă al Guvernului german.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite