Vîntu către Guşă: Nu se poate câştiga la Curtea Constituţională. Acolo toţi sunt vânduţi, cu dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu apar două convorbiri cu Cozmin Guşă, şeful de campanie al lui Mircea Geoană. prima are loc în noaptea de după cel de-al doilea tur de scrutin, pe 7 decembrie, iar cea de-a doua două zile mai târziu.

În noaptea de după cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Vîntu: Fiţi atenţila procese-verbale, nu vă culcaţi pe o ureche.
Cozmin Guşă: Nu, n-a plecat nimeni.
Vîntu: Că nu degeaba i-am lăsat să îşi dea mesajele pe Realitatea.
Guşă: Îhî.

După alegeri, în 9 decembrie 2009, la ora 21.11, Sorin Ovidiu Vîntu este contactat de Cozmin Guşă:

S.O. VÎNTU: Da, Cozmin.
COSMIN GUŞĂ: Ce faci, Sorinache?
S.O. VÎNTU: Te pup. Ce să fac, mă, mi-am rezolvat o parte din treburile personale, nu vezi, procese, dosare penale, interdicţii, tot felul de chestii. A trebuit să iau şi nişte măsuri urgente pe business şi de acum gata, mă...
S.O. VÎNTU: L-am sunat şi pe Mircea în seara asta, mă întâlnesc mâine cu el şi public, public, futu-i în gură să-i fut. Mi-ai văzut interviul din HotNews?
S.O. VÎNTU: asta este treaba, am vrut să liniştesc oamenii. Se aruncase pe piaţă puternic de tot că Patriciu a cumpărat Realitatea, dar la maniera făcută de căcat.
Cosmin Guşă: Ştiu, ştiu, cum a mai făcut Patriciu de două ori.
S.O. VÎNTU: Şi au făcut-o că ei se gândesc că procurorii, judecătorii ăştia sunt speriaţi de mine şi, dacă se aude că nu mai am Realitatea, o să procedeze cum procedează cu cârnăţarii pe care-i prind la schimb de valută. Deci, nu Patriciu a aruncat-o de data asta. De-aia am şi fost eu în interviu, lăudându-mă cu banii mei că, de obicei, după cum bine ştii, n-o fac.
Guşă: Da, da, da. Nu, eu m-am gândit că ţi-ai dat seama că ţi-ai dat seama că zvonul e băgat peste tot şi atunci ai vrut să o curmi rapid.
Vîntu: Da, şi trebuia să o curm la o manieră brutală. Două zile au fost cumplite şi pentru mine aici.
Guşă: Bine, eu mi-am făcut treaba în continuare, am încercat să strâng probe, am borbit cu unul cu altul, L-am ţinut pe Mircea (Mircea Geoană, n.r) în picioare, pentru că eu joc până la capăt, nu e...dacă el speră...nu e... Eu astăzi mi-am dat seama, când am văzut faţa lui Băsescu şi am mai avut vreo trei întâlniri, mi-am dat seama că s-a închis la Curtea Constituţioonală. deci asta e!
Vîntu: da, păi, ia-m spus lui Mircea, că şi Mircea-mi spunea că mai e la Curte şi i-am spus că acolo n-ai nicio şansă pentru simplul motiv că toţi sunt vânduţi, cu dosare, vai de mama lor. Nu se poate câştiga acolo.

...

Vîntu: Ştii că i-a deschis şi lui Dragnea dosar, lui Nichita i l-a reactivat...
Guşă: Da, apasă pe ei. dragnea se dă puţin artist, că vrea să pară victimă pe acolo.
Vîntu: Nu, chiar i s-a deschis. Am vorbit cu Nazat în seara asta. Chiar i s-a deschis dosar, Nazat fiind fost coleg de liceu şi facultate cu Dragnea, adică sunt prieteni vechi.
Guşă: Am înţeles.
Vîntu: Nu se dă artist. că de la Marian ştiu, m-am întâlnit cu el, că tot este el avocatul meu veşnic, să mp punctez cu el pe nişte chestii. Şi e pe bune cu Dragnea, nu e la mişto.
Guşă: Am înţele.
Vîntu: Când te văd, bătrâne?
Guşă: Mâine, Sorinache
Vîntu: Când ai timp hai să stăm de vorbă, Şi repet dragul meu, sincer, sunt onorat să te am prieten.
Guşă: Mulţumesc mult, Sorine
Vîntu: Te pup, golane, pa.

Articol în editare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite