Videanu, încolţit de aleşii PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a devenit azi ţinta unor atacuri fără menajamente lansate de colegii săi de partid, care au prins curaj după ce ieri însuşi preşedintele Traian Băsescu a folosit un ton critic la adresa prim-vicepreşedintelui PDL.

În cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu deputaţii democrat-liberali, Videanu a fost tras la răspundere pentru lipsa de reacţie de care a dat dovadă, după ce ministrul de Finanţe Sebastian Vlădescu a demis mai mulţi membri PDL din funcţiile pe care le deţineau în instituţiile din subordinea ministerului său. “Deşi Videanu este prim-vicepreşedintele PDL, nu i-am auzit vocea după măsurile luate de Vlădescu, care au stârnit multe nemulţumiri în teritoriu”, a susţinut unul dintre deputaţii PDL după întâlnirea cu Videanu.

“Deputaţii s-au răstit la Videanu şi pentru faptul că directorii din companiile aflate în subordinea Ministerului Economiei, dar şi secretarii de stat îşi fac de cap şi ignoră doleanţele parlamentarilor partidului, uitând cine i-a numit”, a adăugat alt deputat PDL. Videanu s-ar fi apărat, potrivit surselor citate, susţinând că atât directorii respectivi, cât şi secretarii de stat au fost numiţi de partid, nu de el personal.

Pentru rezolvarea nemulţumirilor şi pentru o mai bună comunicare, Videanu le-a promis colegilor săi de partid că îi va primi în audienţă de două ori pe săptămână la sediul central, din Modrogan. “După ce s-a văzut pus la zid, a spus că poate discuta cu patru –cinci deputaţi pe zi, de două ori pe săptămână, să le cunoască problemele, să încerce să găsească soluţii şi să le explice măsurile Guvernului”, au mai arătat sursele citate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite