Videanu: Ponta a dat dovadă de imaturitate politică propunând suspendarea preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a calificat drept o dovadă de iresponsabilitate iniţiativa PSD de a demara demersul de suspendare a preşedintelui, în cazul în care Traian Băsescu va promulga Legea Pensiilor. 

Videanu a subliniat că PDL nu crede că acest demers are şanse de reuşită şi că suspendarea şefului statului este o variantă la care vrea să creadă că niciun om raţional nu se gândeşte.

Mai citeşte şi:

Victor Ponta: "Dacă Traian Băsescu va promulga Legea Pensiilor, vom solicita suspendarea sa din funcţie"

"Nu cred că este un demers care va avea reuşită. Nu am absolut niciun motiv astăzi să cred că actuala majoritate are vreo problemă de a se manifesta ca atare în Parlament", a precizat Adriean Videanu.

"Obiectivul PDL este de a găsi soluţii pentru relansarea economică a ţării", a subliniat vicepreşedintele PDL.

" Victor Ponta este un imatur şi un iresponsabil propunând o asemenea soluţie. Atitudinea revoluţionară de tipul Che Guevara a domnului Ponta îl face ca, în lipsa unei soluţii reale pentru români, să facă astfel de propuneri, care n-ar însemna nici mai mult nici mai puţin decât o criză politică în care România ar intra",  a spus Videanu.

El a adăugat România nu are nevoie de o astfel de criză, pe lângă greutăţile existente deja.

Liderul PSD a susţinut că, dacă Legea Pensiilor va fi adoptată, atunci va declanşa o campanie de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu. "În faţa acestor acţiuni PSD nu poate rămâne fără replică, deoarece sunt şase milioane de pensionari fraudaţi de Roberta Anastase sub protecţia preşedintelui Traian Băsescu", a precizat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite