Videanu: Astăzi nu există acel om politic în interiorul PDL care să îl înlocuiască pe Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat astăzi, la Craiova, că nu există în PDL un om politic care să îl înlocuiască pe Traian Băsescu. El nu a exclus posibilitatea de a candida pentru funcţia de preşedinte al partidului.

El a precizat că posibila sa candidatură va fi discutată în interiorul formaţiunii, transmite Mediafax.

"Vom discuta acest lucru în interiorul partidului. Ceea ce pe mine mă interesează este ca în interiorul partidului să se prezinte un proiect politic. Am să fiu foarte sincer: nu există acel om politic în interiorul PDL astăzi care să-l înlocuiască pe Traian Băsescu. De aceea PDL are nevoie de o echipă care să încerce să compenseze faptul că Traian Băsescu nu mai este în interiorul PDL", a subliniat Videanu.

În privinţa declaraţiilor Elenei Udrea că ar fi nevoie de "împrospătarea" partidului, el a atras atenţia că PDL a promovat mereu oamenii nou intraţi în partid, nu a aşteptat "un anumit moment politic pentru a avea oameni noi".

"PDL a avut tot timpul mecanismele interne de a promova în interiorul partidului oameni care au venit alături de noi. Uitaţi-vă la listele de europarlamentare şi cele parlamentare. Nu trebuie să aşteptăm un anumit moment politic pentru a avea oameni noi", a spus Videanu.

Reamintim că Elena Udrea a declarat ieri, la Bistriţa, că reforma în PDL înseamnă "împrospătarea echipei" şi aducerea tuturor celor care vor să se implice, "să dea ceva partidului", astfel încât acesta să fie mai puternic şi mai unit în 2012, fără "să cerşească" nimănui parteneriate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite