Videanu: Angajarea iubitului Elenei Băsescu la Ministerul Economiei a fost o "eroare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministul Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a calificat drept o "eroare" angajarea logodnicului Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda, în cadrul ministerului pe care-l conduce.

Mai citeşte şi:

Familiile din ambasadele României

"Este eroarea mea, preşedintele nu are nicio legatură", a declarat Adriean Videanu în cadrul emisiunii Naşul de la B1 TV.

Reamintim că la începutul lunii aprilie, iubitul Elenei Băsescu a renunţat la postul de secretar economic III la Ambasada României de la Paris. Într-un comunicat de presă, Ionescu anunţă că a fost supus unui "linşaj mediatic" şi că demisionează din funcţia ocupată la Ministerul Economiei.

Anterior, Biroul de Presă al Ministerului Economiei a confirmat că Bogdan Ionescu a obţinut postul în urma concursului din data de 22 martie. În plus, comunicatul de presă postat pe site-ul Ministerului Economiei nu nega că Ionescu a devenit angajatul instituţiei începând cu data de 5 martie.

În 2007, Bogdan Ionescu a deţinut pentru scurt timp funcţia de consilier ministerial la Ministerul Integrării, condus pe atunci de democrat-liberala Anca Boagiu.

Bogdan Ionescu, alias Syda, şi Elena Băsescu formează un cuplu de aproape un an.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite