Videanu:Frunzăverde poate va fi partenerul nostru de dialog în interiorul PNL, pentru a construi dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu
Adriean Videanu

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, aseară, la B1 TV, că Sorin Frunzăverde a greşit plecând la PNL, dar a opinat că acesta poate fi partenerul de dialog în interiorul PNL pentru construirea dreptei în România.

Videanu a spus că plecarea lui Sorin Frunzăverde creează o problemă PDL, dar a adăugat că "nu este un capăt de ţară".

"Părerea mea este că Sorin a greşit. De ce a greşit? În opinia mea, pentru că el este un om politic foarte valoros, cu idei foarte pragmatice, dar va fi singular în PNL. Va fi singurul om care va încerca, din punctul meu de vedere, să construiască dreapta. Poate va fi partenerul nostru de dialog în interiorul PNL, de a construi împreună dreapta, pentru că, vă rog să luaţi toate declaraţiile, cel puţin ale mele, publice, dreapta în România înseamnă o construcţie împreună cu PNL, la un moment dat, când vor dispărea toate rugozităţile. Este nevoie de o astfel de construcţie. Şi poate Sorin Frunzăverde va fi partenerul nostru de dialog, pentru că ştim cum gândeşte, ştim care sunt ideile pe care el le promovează şi poate creăm o punte de legătură", a spus Videanu.

Întrebat dacă el mai crede în formarea unei drepte puternice cu piloni PNL şi PDL, Videanu a răspuns afirmativ, menţionând însă că are "nişte îndoieli" în legătură Crin Antonescu.

Pe de altă parte, Adriean Videanu a mai spus că, răspunzând unor întrebări referitoare varianta unui congres extraordinar al PDL, că nu crede că acesta este oportun. "Ce să facem printr-un congres acum?", a spus el, apreciind totodată că ceea ce îi trebuie PDL este să intre în dispozitiv "de mâine".

Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite