Ponta îl lasă pe Daniel Constantin fără păduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul desemnat, Victor Ponta a declarat, astăzi, că în urma unor discuţii cu organizaţiile non-guvernamentale de mediu, a decis să nu mai transfere pădurile de la ministerul Mediului la Ministerul Agriculturii.

"Ştiţi că sunt foarte sensibil asupra a ceea ce spun organizaţiile din zona mediului şi am revenit asupra deciziei de a transfera de la portofoliul Mediului la portofoliul Agriculturii zona pădurilor. Pădurile rămân la Mediu, mi-au explicat cei de la ONG-uri şi am înţeles de ce trebuie să fie acolo şi de ce, din punct de vedere european, aceasta este soluţia", a spus Ponta.

Ministerul desemnat pentru Agricultură, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că el a solicitat ca Pădurile să treacă de la Ministerul Mediului la Ministerul Agriculturii deoarece "aşa este normal".

"Pădurile s-au întors acolo unde le este locul, la Ministerul Agriculturii, şi vizează pe de o parte punerea în valoare a potenţialului agricol pe care îl are România", a precizat Constantin.

El a mai spus că priorităţile Guvernului vor fi prezentate de premier, dar că el a solicitat ca Agenţia de cadastru să treacă la Ministerul Agriculturii pentru a se face comasarea terenurilor agricole.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite