Ponta asigură bugetarii de mărirea salariilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că salariile bugetarilor vor fi majorate chiar dacă situaţia economică europeană devine din ce în ce mai rea, el precizând că această măsură este deja prevăzută în deficitul bugetar.

"Avem deja prevăzute în deficitul bugetar acest măsuri (de majorare a salariilor bugetarilor - n.r.). Dacă vom avea probleme pe partea de încasări la bugetul de stat, sigur că va trebui să facem alte economii", a spus Ponta.

Premierul a precizat că, cel puţin în 2012, România nu va avea probleme cu încasările din zona de exporturi.

"Dacă există probleme într-adevăr economice, ştiţi că ţările din UE reprezintă principalul partener comercial al României, în special pe zona de exporturi. Dacă există o reducere a cererii, inevitabil afectează şi România, dar nu cred, cel puţin în acest an nu vor fi probleme de acest gen", a spus Ponta.

Premierul Vcitor Ponta a anunţat ieri, la o emisiune difuzată de ProTV, că Executivul nu va renunţa la a mai efectua a doua etapă de majorare a salariilor în sectorul bugetar nici dacă situaţia economică se va înrăutăţi în semestrul II al anului, ci va tăia în acest caz din cheltuieli la alte capitol.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite