Ponta:Răspunsul Guvernului la CCR convinge oameni normali la cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat că răspunsul Guvernului transmis Curţii Constituţionale (CCR) privind listele electorale permanente convinge oamenii raţionali şi normali la cap, nu şi persoane cu grave devieri de comportament şi care reprezintă excepţiile prevăzute de medicină.

"Este un răspuns foarte simplu, care a convins pe toată lumea care vrea să fie convinsă, nu vorbesc de persoane cu grave devieri de comportament şi care oricum nu vor înţelege niciodată. Eu vorbesc de oamenii normali, care au înţeles foarte clar că dacă doreşte Curtea Constituţională de la noi actualizarea listelor, asta o fac primarii sub centralizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dacă doreau listele electorale permanente, nu le puteau obţine de la noi. Toţi oamenii raţionali şi normali la cap au înţeles lucrul ăsta, cu excepţiile prevăzute de medicină", a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de marţi a Guvernului.

Premierul Ponta a transmis Curţii Constituţionale luni seară o scrisoare în care arată că Guvernul a primit din partea acestei instituţii două adrese care conţin solicitări diferite, explică faptul că listele electorale permanente nu se află la Executiv, dar că Guvernul va comunica în termen datele cerute.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite