EXCLUSIV Tactica opoziţiei faţă de remaniere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta şi Crin Antonescu au declarat în exclusivitate pentru adevarul.ro care este tactica PSD-PNL faţă de remaniere. Cei doi au comentat şi agitaţia din partidul condus de Emil Boc.

CITIŢI ŞI:

Crin Antonescu s-a întâlnit cu primarul Klaus Iohannis la Sibiu (FOTO)

"Ce se întâmplă acum în PDL este o probă că Emil Boc este doar un şef de mucava. PDL este prizonier în propriile probleme şi este incapabil să facă un gest politic serios. Tot ce se întâmplă cu remanierea este o mascaradă. Nu are legătură cu ceea ce se întâmplă pe stradă. Domnul Boc şi ai săi trăiesc în România pedelista, nu în adevărata Romanie”, a declarat Victor Ponta pentru adevarul.ro.

Liderul PSD a mai precizat că e momentul să profite de tensiunile din partidul de guvernământ. "Vom aceelera demersurile politice pentru dărâmarea guvernului. Adversarul nostru este în degringoladă şi trebuie să profităm. Ceea ce am convenit ieri cu PNL vom pune în practică într-un ritm rapid”, a mai spus Ponta pentru adevarul.ro. În legătură cu şansele moţiunii de cenzură, preşedintele social-democraţilor a precizat că "nu este o misiune uşoară darmarea guvernului Boc. Va fi greu, dar nu imposibil. Mizăm pe taberele PDL care vor fi nemulţumite în urma remanierilor pe care le va anunţa Emil Boc. Avem nevoie de 8 voturi."

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi el în exclusivitate pentru adevarul.ro că "Ne aflăm în faţa unui joc politicianist purtat de Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi ceilalţi lideri ai dezastrului naţional. Remanierea are în vedere doar raporturile de putere din interiorul PD şi abordarea actorilor este una de tip tribal, ori specifică unui clan mafiot.

Remanierea nu are nici o legătură cu interesele românilor sau cu şansele României de a fi guvernată competent şi responsabil, ci doar cu stabilirea zonelor de influenţă politico-financiară de la vârful PD.

Şansele României de a evita un dezastru economic şi instituţional şi de a depăşi criza încep cu plecarea in corpore a actualului guvern.

Partidul Naţional Liberal, ca mandatar al încrederii românilor care produc valoare materială şi intelectuală, are obligaţia de a face toate demersurile pe care le are la dispoziţie pentru a determina demiterea guvernului Băsescu-Udrea-Boc şi a opri jocul politicianist şi mafiot pe care aceşti oameni îl practică împotriva intereselor românilor".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite