Victor Ponta: Voi candida şi în 2012 în Gorj, iar Elena Udrea este binevenită să candideze la Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, astăzi, la Târgu-Jiu că va candida în 2012 pentru un nou mandat de deputat tot în judeţul Gorj şi că Elena Udrea, care a afirmat în una dintre vizitele sale în judeţ că e posibil să candideze pentru un post de parlamentar, că este binevenită să facă acest lucru.

Totodată, deputatul de Gorj a precizat că ceea ce a declarat ministrul Traian Igaş în luna martie la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a filialei gorjene, cum că Ponta ar candida anul viitor într-un alt judeţ şi nu în Gorj, este fals.

"Voi candida în 2012 pe colegii, dar nu ştiu dacă voi mai fi ales. Nu am spus că voi fi din nou deputat pentru că nu ştiu, e decizia oamenilor din Târgu-Jiu şi din Gorj, dacă mă vor vota pentru al treilea mandat. Dar nu este asta niciun fel de schimbare sau surpriză. A, îmi aduc aminte că a fost pe aici un domn, domnul Igaş, cel cu probleme cu bacalaureatul, care vă spunea nu ştiu ce (că Victor Ponta nu va mai candida pentru un nou mandat în judeţul Gorj - n.r.). V-am rugat să nu îl luaţi în serios şi sunt convins că nu l-aţi luat în serios. Doamna Udrea este binevenită la Târgu-Jiu să candideze, sunt convins că va fi o competiţie electorală interesantă, dar mi-e că se răzgândeşte până la anul", a conchis preşedintele PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite