Victor Ponta: Probabil, la expirarea interimatului la MS voi numi un alt membru al guvernului sã asigure conducerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la România Tv, cã dupã expirarea celor 45 de zile de interimat la Ministerul Sãnãtãţii ''probabil'' va desemna un alt membru al guvernului sã exercite aceastã funcţie, pentru cã nu are de gând sã desemneze un alt ministru pânã nu se va forma noul guvern.

''Categoric pânã la alegeri, pânã nu se va forma noul guvern, deci dupã 10 decembrie, nu intenţionez sã numesc un alt ministru. Domnul Arafat, repet, se achitã foarte, foarte bine de aceastã sarcinã, de a coordona ministerul. (...) I-am propus de la început (n.r. sã preia conducerea ministerului), nu acum la televizor, dar are propriul plan de carierã, propriile obligaţii care ţin de activitãţile domniei sale, de SMURD, de Telemedicinã şi, da, în momente importante, cum este acesta, stã, munceşte la minister, face munca ministrului, dar nu şi-a dorit sã fie ministru. În momentul în care se formeazã noul guvern, în mod sigur voi numi un alt ministru. Pânã atunci, la expirarea celor 45 de zile în care am eu dreptul, vorbesc formal, sã acopãr funcţia de ministru al sãnãtãţii, probabil la expirarea acestora voi numi un alt membru al guvernului care sã asigure formal conducerea, însã în fapt o face domnul Raed Arafat'', a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a preluat interimatul la Ministerul Sãnãtãţii la începutul lunii octombrie, dupã demisia din funcţie a lui Vasile Cepoi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite