Ce îi doreşte Victor Ponta preşedintelui Băsescu de ziua lui: "Nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă la Alba Iulia, că, de data aceasta, preşedintele Traian Băsescu "nu mai vrea să se întoarcă la popor" şi că PSD nu exclude ideea unor alegeri anticipate.

Categoric că ne-am dori să ne reîntoarcem la oameni. Domnul Băsescu întotdeauna spunea că vrea să se întoarcă la popor, acum vrem noi şi nu mai vrea dânsul să se întoarcă la popor. Aşa se schimbă lucrurile din păcate, a spus liderul PSD Victor Ponta, citat de Mediafax.

Preşedintele social-democraţilor a şinut să sublinieze că, din păcate, în acest moment în Parlament nu este reprezentată voinţa oamenilor, aşa cum au votat ei şi de aceea ar trebui organizate alegeri anticipate.

Oamenii au votat un număr de parlamentari PDL, un număr de parlamentari PSD, un număr de parlamentari PNL prin vot uninominal şi din păcate s-au trezit, în decembrie 2009, că în Parlament este altceva decât au votat ei. Principiul este corect, ar trebui să ne întoarcem la oameni ca să vedem ce vor oamenii, a declarat Ponta.

Victor Ponta  s-a aflat, joi, într-o vizită la Alba Iulia, unde a avut programate întâlniri cu liderii locali ai filialei judeţene a PSD.

Citiţi şi:

Victor Ponta: „Beneficiarii Legii Educaţiei trebuie să fie elevii şi studenţii"

Întrebat ce îi transmite preşedintelui Traian Băsescu de ziua sa, Victor Ponta a răspuns: "Nimic".

Nimic. Astăzi, recunosc că mi-e gândul, dacă vorbim de o persoană, gândul meu principal este către Adrian Păunescu. Şi mi-aş dori foarte tare, fără să fiu foarte patetic, că nu este cazul de aşa ceva, dar mi-aş dori ca Dumnezeu să ni-l mai lase o perioadă. Asta este însă dincolo de noi. Altceva nu am de spus astăzi vizavi de persoane, a spus Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite